Aroepa installatie montagetechniek bv

Over ons

Wie wij zijn

Over ons

Achter de naam Aroepa schuilt een ondernemer die zijn passie volgt op twee totaal verschillende paden. Steven Kollau, gevestigd in 's-Gravenzande, beheert twee bedrijven, beide met de naam Aroepa, die elk een eigen uniek karakter hebben. In dit artikel nemen we een kijkje in de wereld van Aroepa, waar tramtechniek en kickboksen samenkomen op een manier die zowel uniek als inspirerend is.

SMK

Certificaten

Het Bedrijf

1

Mechatronica monteurs die de trams van het vervangen onderhouden, repareren en reviseren. Zowel de binnenkant als de buitenkant wordt op deze afdeling volledig onder handen genomen.  Jij verricht als zelfstandig monteur onderhouds-, storings-, en reparatiewerkzaamheden aan trams en doet alle voorkomende reparaties aan chassis, carrosserie en onderstel. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het geplande periodieke onderhoud.

2

De wereld om ons heen wordt steeds complexer en geavanceerder.

Technologieën evolueren in een razendsnel tempo, en dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Van industriële machines tot elektrische systemen, van voertuigen tot huishoudelijke apparaten, we zijn afhankelijk van monteurs om deze complexe systemen te onderhouden, te repareren en te verbeteren.

3

De toekomst van Aroepa Nederland

Als we het over de toekomst van technisch Nederland hebben, hebben we het net zo goed over de toekomst van onze planeet. En dus werken we duurzaam, beperken we onze CO2-uitstoot, beschikken we over een klimaatneutraal wagenpark en gaan we kinderarbeid, waar ook ter wereld, tegen door bewust te kiezen voor de beste materialen op onze kantoren en voor onze vakmensen.

Ons team

Juno

GVB AMSTERDAM

Alex

RET ROTTERDAM

Jan

Trein & Metro