Aroepa installatie montagetechniek bv

Aroepa

Installatie Montagetechniek BV

Uitlenen van personeel

 

Erkend leerbedrijf

Ingelen van ZZPerl

Maatwerk Re-integratietraject

Wie wij zijn

Het geven van adviezen met betrekking tot het installeren en monteren van elektrische
en mechanische installaties en toebehoren, alsmede het beplakken van ramen
met folie en tinten van transportmiddelen. Reparatie en onderhoud van overige
transportmiddelen, uitleenbureaus storings- en onderhoudsbedrijf. Ter beschikking
stellen van arbeidskrachten.

Technische Vacature

Elektrotechniek monteur

Installatie Techniek..

Top Redenen om voor ons te Kiezen!

562

Adviezen

658

Totale kwesties

1986

Tevreden klanten

50

Leden

Dienst & Services

 Uitlenen Personeel

Collegiaal in- en uitlenen van personeel gebeurd wanneer een bedrijf aan een ander bedrijf personeel uitleent zonder winstoogmerk. Dit kan ook gebeuren onder uitzendorganisaties en detacheringsorganisaties

Erkend Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf levert u een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Bovendien biedt het u bijzondere voordelen:

Inlenen ZZPer's

Ingeleend en uitgeleend personeel: werknemers die voorkomen op de loonlijst van een onderneming of instelling (en als zodanig behoren tot het feitelijk personeel van de onderneming of instelling), maar werken bij een andere onderneming of instelling.

Maatwerk Re-integratietraject

Re-integratie heeft vanaf de start mensen begeleid in een re-integratietraject. Met samen werken de StartPlaats, Het is essentieel dat we het tekort aan monteurs serieus nemen en actie ondernemen om dit probleem op te lossen

Voeg hier de belangrijkste voordelen toe die jouw bedrijf uniek en de beste maken. Vertel waarom je klanten moeten kiezen voor jouw producten of diensten en welke voordelen ze zullen krijgen nadat het product is gekocht. Schrijf je eigen tekst, maak 'm mooi en klik op Klaar.

Werkplaats

Daarnaast kiezen steeds minder jongeren voor een technische opleiding, wat resulteert in een beperkt aantal nieuwe instromers in het vakgebied.

Inlenen Personeel

Naast het uitzendbureau moet ook de inlener de identiteit van de arbeidskracht vaststellen vóór aanvang van de werkzaamheden. Je hebt als inlener immers ook voor de Wet arbeid vreemdelingen een identificatieplicht. Laat iemand zonder de juiste papieren niet bij je werken!

Re-integratie

Het tekort aan monteurs heeft verschillende oorzaken. 

Ten eerste vergrijst de huidige beroepsbevolking in de technische sector, wat betekent dat veel ervaren monteurs met pensioen gaan

Ben je opzoekt naar een nieuwe baan?

De wereld om ons heen wordt steeds complexer en geavanceerder.

Technologieën evolueren in een razendsnel tempo, en dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Van industriële machines tot elektrische systemen, van voertuigen tot huishoudelijke apparaten, we zijn afhankelijk van monteurs om deze complexe systemen te onderhouden, te repareren en te verbeteren.

+31 62 201 2495

info@aroepatech.nl